woensdag 1 februari 2012

Kortingseutje Online!

Sinds kort is er een nieuwe site online: Kortingseutje! Ik heb even snel met de eigenares gepraat, iemand die ik goed ken. De site was oorspronkelijk opgericht uit onvrede met de vele kortingscodes en actiecodes die je tegenwoordig vindt op internet. Er zijn er zodanig veel en het grotendeel van de sites werkt niet eens. Waarom biedt Kortingseutje.be dan een meerwaarde? Wel, daar focussen ze zich op aanbiedingen en promoties. Met andere woorden, zaken waarmee je echt geld kan uitbesparen als je online iets wenst aan te kopen.

Wat zijn de voordelen?
Eerst en vooral: de aanwezigheid van vele interessante kortingscodes. Ten tweede de mogelijkheid om ook online een account aan te maken en als surfer zelf codes toe te voegen en bij te houden. En ten derde: de site ziet er gewoon leuk uit! Het is eens een ander concept :)Wat zijn de nadelen?
Tja, elk voordeel heeft z'n nadeel zeker? In deze recensie zou ik die ook moeten bespreken, maar op het eerste zicht heb ik er niet meteen gevonden. Maar neem zeker eens een kijkje en laat je reacties hier maar na in een comment!

En verder? Blijven zoeken naar interessante promoties alvorens je iets aankoopt via het internet. Dat is mijn advies dat ik u alvast kan meegeven. Je doet er maar mee wat je wil natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.