vrijdag 2 december 2011

Originele geboortekaartjes: Je zoektocht start hier ... en eindigt bij uw creativiteit.

Dit was de slogan die ik enkele dagen geleden tegenkwam op originele-geboortekaartjes.be. Op deze website werden tal van tips gegeven over hoe je originele geboortekaartjes kan maken of laten maken. Dit was wel een erg leuk initiatief omdat de zoektocht naar originele geboortekaartjes helemaal niet zo eenvoudig is als het lijkt. En al zeker niet als je ze zelf wil maken. 

Je kan wel een erg leuke design in je hoofd zitten hebben, toch moet het nog altijd op papier raken. Daarom leert deze website je werken met tal van programma's zoals word, powerpoint, paint, Photoshop, Indesign, ... zodat je in staat bent om zelf het kaartje op papier te laten verschijnen. Daarna kan je gewoon de tips lezen van hoe je de kaartjes erg goedkoop kan laten drukken en voor je het weet ligt het pakketje voor de deur.

Met behulp van deze website is het maken van unieke geboortekaartjes helemaal niet meer zo moeilijk als het lijkt. Mocht je het toch niet zien zitten, dan kan je altijd de webmaster contacteren of een kaartje laten ontwerpen door een Jonge designer die adverteert op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.