zaterdag 21 augustus 2010

Hersenspinsels

Hey daar! Hoogste tijd om een blogpost te plaatsen. Momenteel straalt de gele zon, een prachtig nazomertje. Eigenlijk een doodzonde dat ik momenteel buiten achter mijn notebook zit met een draadloze internetverbinding. Er zijn vele overige andere dingen te beleven! Ik moet er wel bij vertellen, zo leuk aangenaam is het nu ook weer niet: er is namelijk erg veel wind. Misschien moet ik er nu van profiteren om iets anders te gaan uitoefenen? Welke activiteiten zijn er allemaal? Misschien een partijtje voetbal. Of misschien ga ik wel beter zwemmen? Niet de gemakkelijkste keuze.

Zoals u ziet, ik ben niet goed in kiezen. Hopelijk kunt u gemakkelijker een beslissing maken. Al moet ik toegeven, er zijn ergere zaken waarmee een mens geconfronteerd wordt.

In elk geval, ik zal nu nog even genieten van het mooie weer want binnenkort is het voorbij. Geniet van het leven, dat is mijn favoriet gezegde. Ondertussen ook even denken aan wat vanavond gepland staat. Oh nee, bijna vergeten, op bezoek bij mijn schoonouders Genoeg nagedacht, tijd voor actie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.